FdW scroll truck


Wat wij je bieden:

  • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband
  • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Minstens 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km
  • Afwisselende werkweek

Wat wij vragen:

  • MBO-opleiding; bij voorkeur richting de transport of logistieke sector
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Interesse in tanktransport is voldoende, ook als schoolverlater!
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Contactpersoon

Jennifer Goossens

HR Assistent


Vacature

Kun jij snel schakelen en weet jij je hoofd koel te houden in hectische situaties? Ben jij een aanpakker die graag problemen oplost? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Transport Planner ben jij samen met je 2 collega planners en de teamleider verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van transporten door heel Europa. Je signaleert vroegtijdig problemen en pakt deze pro-actief op. Je ziet erop toe dat alle opdrachten en materieel voorzien zijn van de juiste documenten. Daarnaast geef je de juiste instructies aan chauffeurs en onderhoud je contact met diverse partijen om opdrachten volgens plan uit te voeren. Je bewaakt de rij- en diensturen om de voertuigen zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten. Commercieel denken en handelen staan hierbij voorop!

Kortom, genoeg uitdaging en geen dag is hetzelfde!

Het betreft een fulltime functie. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, wekelijks verdeeld in drie diensten: van 07:00 uur tot 16:00 uur, 08:00 uur tot 17:00 uur en van 09:00 uur tot 18:00 uur. Roulerend draai je in het weekend/avond een bereikbaarheidsdienst voor calamiteiten.

Nog geen ervaring in het tanktransport en gevaarlijke stoffen? Geen probleem, dan leiden we je graag op!

Je collega's

Willem - Transport planner

Willem - Transport planner

​Waarom werk je hier?
Ik ben bij Frans de Wit begonnen als Shuntchauffeur. Na vijf maanden heb ik de overstap kunnen maken naar kantoor. Het bedrijf sprak mij aan vanwege de grootte en de nette manier waarop ik werd ontvangen. In mijn functie als Planner vind ik het leukste om dingen tot de bodem uit te zoeken.

Wat is het minst leuk?
Het minst leuk aan mijn werk zijn de problemen aan het eind van de werkdag. Zo worden bijvoorbeeld tankcontainers verkeerd aangemeld en dat levert ons best wat uitdagingen op.

Wat doe je in het weekend?
Ik vind het leuk om te klussen of in de tuin bezig te zijn.

Werk je graag in een dynamische omgeving? Hier is geen dag hetzelfde!